TREND'S byAdina Buzatu


De peste 6 ani, partener in construirea unei imagini publice autentice imi este brandul de top Trend’s by Adina Buzatu. Tinutele atent alese de catre Adina, stilistul unor clienti premium din Romania, dar si buna prietena, le-am purtat cu mandrie in toate proiectele in care am fost implicat in toti acesti ani. Colaborarea continua.

Braiconf


Intre primavara anului 2016, pana in mai 2017, am avut privilegiul de a promova cel mai renumit brand romanesc pentru barbati: Braiconf. Valorile noastre comune ne-au adus intr-o colaborare care a avut ca scop promovarea unui stil de imbracaminte clasic, de calitate si la standarde internationale.

Clinica32


Mereu selectiv in ceea ce priveste serviciile, aleg cu atentie partenerii in aceasta zona. Aleg sa merg la drum doar cu oameni dedicati in cresterea imaginii brandului, prin munca, determinare si o directie clara. Un exemplu in acest sens este Clinica 32, clinica stomatologica de inalta calitate.

Vrei unPARTENER DE NADEJDE?


Mereu aleg sa inchei parteneriate cu cei care impartasesc aceleasi valori si concepte. Pentru mine, a fi Brand Ambasador inseamna asumarea brandului pe care il reprezint, nu doar in viata publica, ci si in cea de zi cu zi. Imi doresc sa lucrez, in continuare, cu branduri de top din diferite industrii.

Ia legatura cu mine

DESCOPERAcelelalte activitati in caresunt implicatGandurile unuiBARBAT MODERN


INTRA PE BLOG